BALENA ALBASTRĂ, jocul mortal din Rusia pe care România vrea să-l oprească la graniţă. „Insistăm ca toţi părinţii să fie atenţi”

Postat la 20 martie 2017 161 afişări

BALENA ALBASTRĂ, jocul mortal din Rusia pe care România vrea să-l oprească la graniţă. „Insistăm ca toţi părinţii să fie atenţi”

Un joc periculos i-a trimis direct în spital pe cinci elevi de gimnaziu din Iaşi. Şi-au ţinut respiraţia în timp ce un coleg îi strângea în braţe de la spate. Lipsa de oxigen i-a făcut să-şi piardă cunoştinţa. „Leşinul” i-a făcut pe toţi să se gândească la „Balena Albastră”, jocul mortal, pornit din Rusia şi care se răspândeşte cu repeziciune în zonă. Totul porneşte de pe reţelele de socializare şi de pe forumurile private, unde tinerii intră în căutarea unui mentor care îi îndreaptă, practic, către moarte. Chiar dacă în cazul de la Iaşi pare a nu fi sută la sută vorba despre aşa ceva, autorităţile au reacţionat. Poliţia a inceput o campanie de prevenţie, iar Ministerul Educaţiei propune blocarea accesului la acest joc în România. Chiar şi BOR face apel la autorităţi să intervină. 

Află aici ce este BALENA ALBASTRĂ, jocul mortal din Rusia pe care România vrea să-l oprească la graniţă. „Insistăm ca toţi părinţii să fie atenţi”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
rusia,
balena abastră

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.