Bacardi lansează o versiune omagială de rom, de 2000 dolari sticla - VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 martie 2012 99 afişări

Bacardi a ales să sărbătorească 150 de ani de existenţă a afacerii prin lansarea unei sticle de rom de o calitate specială, la preţul de 2.000 de dolari. Opt specialişti în producerea romului, toţi membri ai familiei Bacardi au colaborat la elaborararea reţetei: un melanj de romuri vechi de 20 de ani, păstrate în butoaie de stejar, combinate cu coniac de 60 de ani, totul într-un recipient de cristal.

Povestea Bacardi a început în 1862, când fondatorul casei, Don Facundo Bacardi Masso, a lansat prima variantă de rom. În timp Bacardi şi-a creat un ansamblu ingenios de marketing şi poveste: cinci generaţii de producători de rom, apariţia Bacardi Master Blenders, specialiştii care produc băuturile, o afacere care a început în Cuba şi care a renescut după ce revoluţia lui Fidel Castro i-a alungat spre Bermude.

În prezent compania are vânzări de peste cinci miliarde de dolari pe an.În timp, Bacardi a achiziţionat sau s-a aliat cu alte importante mărci: Martini & Rossi, scotchul Dewar, ginul Bombay Sapphire, tequila Cazadores, vodca Grey Goose.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bacadri,
lansare,
rom
/actualitate/bacardi-lanseaza-o-versiune-omagiala-de-rom-de-2000-dolari-sticla-video-9377338
9377338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.