BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă: Candidaţii susţin, luni, prima probă scrisă, la limba română

Postat la 27 august 2012 8 afişări

Candidaţii la bacalaureatul de toamnă susţin luni prima probă scrisă, la limba română, la care s-au înscris 99.111 candidaţi, aceştia fiind repartizaţi în 304 centre. Examenul este urmat marţi de proba la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului este programată miercuri, 29 august, iar ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - va avea loc vineri, 31 august. În data de 2 septembrie vor fi afişate primele rezultate (până la ora 16.00) şi vor fi depuse contestaţiile (între orele 16.00 şi 20.00). Acestea vor fi soluţionate în 3-4 septembrie, urmând ca afişarea rezultatelor finale să aibă loc în 5 septembrie. Extragerea variantei de subiecte pentru proba scrisă la limba şi literatura română va avea loc luni dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
bacalaureat,
rezultate,
promovabilitate
/actualitate/bacalaureat-2012-sesiunea-de-toamna-candidatii-sustin-luni-prima-proba-scrisa-la-limba-romana-9983662
9983662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.