Azi s-a deschis centrul comercial Auchan Drumul Taberei, cu al optulea hipermarket al reţei în Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 decembrie 2014 4450 afişări

Noul centru comercial Drumul Taberei are un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 10.500 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 9.500 m², cu 119 magazine de modă, frumuseţe, electrocasnice, telefonie, dar şi servicii bancare, curăţătorie, cafenele, restaurante, loc de joaca pentru copii.

Azi s-a deschis centrul comercial Auchan Drumul Taberei, cu al optulea hipermarket al reţei în Bucureşti

Situat pe un teren de peste 2,66 hectare, în vestul Bucureştiului, centrul comercial are o parcare cu 1.600 de locuri.

„ Proiectul din Drumul Taberei este un alt tip de format dezvoltat de Auchan şi Immochan, un centrul comercial în mijlocul unui cartier care se va diferenţia de competiţie printr-un spirit orientat către practicitate, către simplitate,” declară Tatian Diaconu, director general al Immochan România.

„Deschidem al 32-lea hipermarket Auchan din România şi al optulea hipermarket Auchan din Bucureşti. După cele 20 de remodelări pe care le-am finalizat înainte de Paşte, inaugurăm în această lună Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei,”, declară Frederic Bellon, director general al Auchan România.

Al optulea hipermarket Auchan din Bucureşti are peste 55.000 de produse alimentare şi nealimentare.

Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la Bucureşti, în cartierul Titan. În 2015 este prevăzuta o nouă deschidere in parteneriat cu Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, proiectul Coresi Shopping Resort Braşov.

Immochan România s-a înfiinţat în ianuarie 2012 iar în prezent administrează zece galerii comerciale: patru în Bucureşti (Centrele Comerciale Auchan Titan, Vitan, Crângaşi şi Drumul Taberei) şi şase în ţară – în Piteşti-Bradu, Craiova-Craioviţa, Sibiu, Braşov-Eliana Mall, Bacău şi Târgu Mureş-Sud. Cele nouă galerii reunesc 45.000 mp de suprafaţă închiriabilă.

Immochan România are în dezvoltare un nou proiect: Coresi Shopping Resort Braşov, valoarea totală a investiţiilor fiind de 60 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul grupului, iar acum gestionează 340 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 cu scopul gestionării patrimoniul grupului. În prezent, compania gestionează 340 de centre comerciale în 12 ţări, reprezentând peste 2 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/azi-s-a-deschis-centrul-comercial-auchan-drumul-taberei-cu-al-optulea-hipermarket-al-retei-in-bucuresti-13713807
13713807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.