Avocatul Radu Cernov şi-a dat demisia din funcţia de administrator al Transgaz

Postat la 14 iunie 2013 59 afişări

Avocatul Radu Cernov şi-a dat demisia din funcţia de administrator al companiei Transgaz (TGN), dar va rămâne, provizoriu, în Consiliul de Administraţie (CA) al transportatorului de gaze naturale, până la viitoarea adunare generală a acţionarilor, programată pentru 9 iulie.

Avocatul Radu Cernov şi-a dat demisia din funcţia de administrator al Transgaz

 Demisia a fost motivată de "riscul afectării imaginii SNTGN Transgaz, prin unele critici publice, din partea reprezentanţilor unor acţionari minoritari, asupra legitimităţii managementului recent desemnat", potrivit unui comunicat al companiei.

Cernov, specializat printre altele în energie şi infrastructură, a fost asociat cu actualul ministru delegat pentru marile proiecte de infrastructură, Dan Şova, în cadrul firmei de avocatură Şova & Asociaţii. Numele avocatului apare în unele articole de presă privind contractele pe care Şova & Asociaţii le-a încheiat cu complexurile energetice Turceni şi Rovinari, în urma cărora firma de avocatură ar fi încasat ilegal de la cele două unităţi de producţie a energiei peste 1,1 milioane euro, potrivit concluziilor unui control al ANAF, transmise DNA în 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocatul-radu-cernov-si-a-dat-demisia-din-functia-de-administrator-al-transgaz-10967184
10967184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.