Avocatii lui Vasile Turcu si Administratia Finantelor Publice au solicitat falimentul clubului Dinamo

Postat la 04 mai 2010 16 afişări

Avocatii carora actionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, le-a cedat drepturile litigioase, si Administratia Finantelor Publice - Sector 1 Bucuresti au solicitat Tribunalului Capitalei declansarea procedurii de faliment a clubului Dinamo, invocand datorii neonorate, informeaza Mediafax Business.

In urma solicitarii depuse de avocatii lui Turcu, inregistrata in data de 30 aprilie, primul termen in dosarul dintre SC DINAMO 1948 SA si actionarul gruparii "alb-rosii" a fost stabilit pentru 26 noiembrie 2010.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocati,
faliment,
Dinamo,
Vasile Turcu
/actualitate/avocatii-lui-vasile-turcu-si-administratia-finantelor-publice-au-solicitat-falimentul-clubului-dinamo-6088365
6088365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.