Avertizare meteo: Cod galben de ceaţă în 7 judeţe din ţară. Zonele afectate

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 05 decembrie 2019 72 afişări

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben de ceaţă valabile în 7 judeţe din Transilvania, Banat, Oltenia şi Crişana, în următoarele ore. Infotrafic anunţă circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri.

Potrivit ANM, până la ora 10.00, va fi ceaţă cu vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m în localităţi din Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, Arad, Bihor şi Timiş.

Ceaţa determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe mai multe drumuri rutiere importante din judeţele Arad, Gorj, Olt şi Suceava circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii. Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu facă manevre periculoase în trafic şi să utilizeze sistemul de iluminare al vehiculului în mod corespunzător.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod galben,
ceaŢĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.