Avertismentul care sfidează toate regulile de la BCE: Nu mai cumpăraţi locuinţe, ci închiriaţi!

Autor: Ştefan Stan Postat la 03 septembrie 2016 10140 afişări

Toată lumea care a fost prinsă în bula imobiliară...

Toată lumea care a fost prinsă în bula imobiliară din ultimul deceniu probabil ştie deja asta, însă datele economice arată acum că deţinerea unei locuinţe nu este neapărat un lucru bun, scrie Bloomberg.

Mai precis, poate fi dăunătoare pentru stabilitatea întregii economii. Acesta este rezultatul unui nou studiu publicat de Gerhard Ruenstler, un economist al Băncii Centrale Europene.

Cu cât este mai mare numărul proprietarilor de locuinţe într-o ţară, cu atât sunt mai lungi şi mai mari ciclurile credite. Iar asta poate face o diferenţă majoră. Spre exemplu, în Marea Britanie, cu o rată a deţinerilor de 72%, mai mare chiar decât în Statele Unite, în ultimele patru decenii au fost trei mega-cicluri în volume de credite şi preţuri la locuinţe.

Vedeţi AICI ce trebuie să faceţi. Avertismentul care sfidează toate regulile de la BCE

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bce,
locuinte,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.