Averea lui Rishi Sunak îl face mai bogat decât regele Charles al III-lea. La cât este estimată?

Postat la 26 octombrie 2022 63 afişări

Averea lui Rishi Sunak îl face mai bogat decât regele Charles al III-lea. La cât este estimată?

Rishi Sunak a revendicat titlul de viitor prim-ministru al Marii Britanii, după ce Penny Mordaunt a fost eliminată din cursa pentru şefia Partidului Conservator.

În timp ce va fi prima persoană de culoare care va ocupa un loc de frunte în politică, va fi şi primul premier care va avea mai multă avere decât monarhul ţării.

Împreună cu soţia sa Akshata Murthy, are o avere comună uriaşă de 730 de milioane de lire sterline, evaluată de Sunday Times Rich List 2022.

Rishi Sunak a revendicat titlul de viitor prim-ministru al Marii Britanii, după ce Penny Mordaunt a fost eliminată din cursa pentru şefia Partidului Conservator. În timp ce va fi prima persoană de culoare care va ocupa un loc de frunte în politică, va fi şi primul premier care va avea mai multă avere decât monarhul ţării.

Rishi, care a devenit automat prim-ministru luni, după ce Penny nu a reuşit să obţină mai mult de 100 de voturi din partea colegilor parlamentari, împreună cu soţia sa Akshata Murthy, are o avere comună uriaşă de 730 de milioane de lire sterline, evaluată de Sunday Times Rich List 2022. Este de peste două ori mai mult decât averea regelui Charles al III-lea şi a reginei consort Camilla – estimată la aproximativ 300 de milioane de lire sterline, după cum a subliniat parlamentarul Nadia Whittome.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
estimare,
rege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.