Avangate vrea să angajezeze 45 de specialişti IT. Ce poziţii sunt disponibile

Autor: Florin Casota Postat la 13 iunie 2017 913 afişări

Avangate (în curând 2Checkout), compania software cu rădăcini româneşti care a achiziţionat recent procesatorul global de plăţi 2Checkout, caută să angajeze 45 de specialişti pentru sediul din România în următoarele două luni.

Avangate vrea să angajezeze 45 de specialişti IT. Ce poziţii sunt disponibile

Cele mai multe poziţii vizează tineri profesionişti care doresc să se specializeze în activităţi precum analiza de risc şi gestionarea sistemelor anti-fraudă pentru comenzile online, suport tehnic, operaţiuni financiare şi chargeback, cât şi analiză financiară şi vânzări. Sunt deschise, totodată, şi poziţii pentru specialişţi IT cu experienta, care să susţină dezvoltarea tehnică şi integrarea soluţiilor Avangate şi 2Checkout la nivel global.

”Căutăm acei tineri profesionişti, ambiţioşi, care ştiu că expunerea la o piaţă internaţională, o industrie dinamică şi proiecte interesante le oferă posibilităţi de dezvoltare rapidă şi achiziţia unor competenţe mai rar întâlnite pe piaţa locală”, menţionează Mădălina Teodorescu, HR Director în cadrul Avangate (în curând 2Checkout).

2Checkout, împreună cu Avangate, are în prezent 260 de angajati la nivel global, dintre care 70% lucrează în biroul din România, restul regăsindu-se în Statele Unite, Olanda, Marea Britanie şi Rusia. Echipa locală susţine operaţiunile de vânzări, marketing, financiare, de suport clienti, precum şi de dezvoltare tehnologică.

Parte din portofoliul Francisco Partners, Avangate (în curand 2Checkout) este un furnizor de soluţii pentru e-commerce şi plăţi online care sprijină companiile să vândă produse şi servicii pe multiple canale, să atragă clienţi prin intermediul mai multor puncte de contact, să crească gradul de fidelizare a lor, să ofere totodată opţiuni multiple de plată, modele de subscripţie variate, dar şi să maximimeze ratele de conversie. Printre clienţii Avangate (în curând 2Checkout) se numără ABBYY, Absolute, Bitdefender, FICO, HP Software, Kaspersky Lab

Avangate a achiziţionat 2Checkout în luna martie a acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
specialisti,
it,
achizitie,
plati,
romania,
soft,
angajari,
cautare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.