Autorul cărţii „Arta subtilă a nepăsării”, pentru prima dată în România

Autor: Andra Stroe Postat la 28 mai 2022 120 afişări

Autorul cărţii „Arta subtilă a nepăsării”, pentru prima dată în România

Mark Manson, autor al unora dintre cele mai de succes cărţi motivaţionale din lume, precum Arta subtilă a nepăsării sau Arta subtilă a disperării, vine pentru prima dată în România, în calitate de speaker, la conferinţa Brand Minds 2022.

Având la bază 15 ani de cercetări despre cum să trăieşti o viaţă împlinită, Mark Manson a ocupat de trei ori locul de „cel mai vândut” în topul New York. Cărţile sale s-au vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, au fost traduse în peste 65 de limbi şi au ajuns pe listele de bestselleruri în 16 ţări diferite. Pentru „Will”, cartea sa din 2021 pe care a scris-o în colaborare cu starul de la Hollywood Will Smith, Manson a primit premiul NAACP Image Award pentru realizări literare deosebite. Cartea a devenit instantaneu bestsellerul nr. 1 al New York Times. Cărţile sale Arta subtilă a nepăsării, Arta subtilă a disperării şi Will sunt publicate şi în România.

Pe scena Brand Minds vor mai urca, alături de Mark Manson, experţi precum Gary Vaynerchuk, Jordan B. Peterson, Daniel Pink, Jonah Berger, Whitney Johnson, Angela Oguntana, Gabor Maté sau Dan Ariely.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
romania,
carte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.