Autoritatea Palestiniană speră la o încetare a focului în Gaza până la Ramadan

Autor: Cosmin Pirv Postat la 02 martie 2024 16 afişări

Autoritatea Palestiniană speră la o încetare a focului în Gaza până la Ramadan

Autoritatea Palestiniană speră că se poate ajunge la un acord de încetare a focului în războiul din Gaza la timp pentru Ramadan, a declarat sâmbătă ministrul de externe Riyad al-Maliki.

În cadrul unei conferinţe de presă la un forum diplomatic din Antalya, Turcia, Maliki a declarat că Autoritatea Palestiniană va fi „singura autoritate legitimă” care va conduce Gaza după război, scrie Reuters.

Israelul şi Hamas au negociat prin intermediul unor mediatori o posibilă încetare a focului în Gaza, cu scopul de a pune capăt luptelor la timp pentru Ramadan, care va începe anul acesta la 10 martie.

Şi preşedintele SUA Joe Biden a spus că speră ca până la Ramadan să se ajungă la un acord de încetare a focului în Gaza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gaza,
încetare,
foc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.