Aushopping Satu Mare inaugurează primul cinematograf şi zona de food-court

Autor: Andra Stroe Postat la 06 decembrie 2019 363 afişări

Aushopping Satu Mare inaugurează primul cinematograf şi zona de food-court

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare îşi extinde oferta comercială şi inaugurează astăzi cinematograful Cinema One Laserplex, noua zonă de food-court şi Cartier Hub, primul spaţiu comunitar din Satu Mare, după ce, cu doar două luni în urmă, a adus sătmărenilor primul magazin Decathlon din nord-vestul României şi magazinul de mobilă Casa Rusu. Prin lansarea noilor spaţii, Centrul Comercial Aushopping abordează atât latura comercială, prin extinderea numărului de magazine şi spaţii cu funcţionalităţi mixte, cât şi una comunitară, prin atragerea şi animarea comunităţii în jurul noilor locuri de întâlnire, evenimente şi activităţi recreative.

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, după cel lansat în anul 2015 la Coresi Shopping Resort. Cu o suprafaţă de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 săli de proiecţie, peste 1.000 de locuri şi tehnologie de ultimă generaţie.

Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide şi noua zonă de food court, precum şi Cartier Hub, primul spaţiu comunitar din oraş, ca parte a iniţiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale. Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court şi are scopul de a funcţiona ca un loc de socializare, educaţie, creativitate, colaborare şi antreprenoriat pentru comunitatea sătmăreană. În plus, restaurantul Spartan, alături de Famous Cafe şi punctul gastro Auchan aduc noutate în zona de food-court din Aushopping Satu Mare, unde în curând se va deschide şi restaurantul chinezesc Full Day.

Cu spaţiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafaţă închiriabilă de 25.000 mp, în urma unei investiţii totale de 11,5 milioane de euro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
satu mare,
deschidere,
cinema

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.