Aura Toma este noul managing director de la Lowe&Partners

Autor: Ana Raduta Postat la 01 februarie 2012 56 afişări

Aura Toma va prelua poziţia de managing director al agenţiei de creaţie Lowe&Partners de la 1 martie. Oana Cociaşu, actualul managing director al companiei, va avea o nouă responsabilitate în cadrul grupului Lowe.

În noua sa funcţie, Aura Toma va coordona echipa Lowe&Partners şi va conduce operaţiunile agenţiei, implicându-se în consolidarea şi extinderea business-ului. Mandatul său începe efectiv la data de 1 martie, după finalizarea unei perioade de preluare a atribuţiilor.

Cu o experienţă de 15 ani în advertising, Aura Toma a deţinut anterior poziţii de top management în cadrul unor agenţii importante din România. Are o vastă experienţă în comunicarea pentru servicii financiare, FMCG sau corporate business, coordonând de-a lungul timpului comunicarea pentru clienţi precum BCR, Danone, Colgate-Palmolive, LG, URBB, Raiffeisen Bank, Visa International, P&G.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aura-toma-este-noul-managing-director-de-la-lowe-partners-9196477
9196477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.