AUR renunţă la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunţa asumarea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 decembrie 2021 246 afişări

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) renunţă la protestul de miercuri, dar va fi reluat dacă premierul Nicolae Ciucă îşi va asuma răspunderea pentru introducerea certificatului COVID-19, declară pentru MEDIAFAX copreşedintele Alianţei George Simion.

AUR renunţă la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunţa asumarea

„Nu facem azi (miercuri - n.r.) protest, însă vom face când se anunţa asumarea răspunderii. Asumarea aceasta e total în dispreţ faţă de democraţie”, declară pentru MEDIAFAX George Simion.

Anunţul copreşedintelui Alianţei pentru Unirea Românilor vine după protestul de marţi faţă de introducerea certificatului verde şi de impunerea restricţiilor COVID.

În timpul protestului AUR două sute de participanţi au forţat intrarea în Parlament.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunţă că jandarmii de la poarta Senatului, forţată marţi de protestatarii AUR, vor fi verificaţi în legătură cu modul în care s-au achitat de sarcini. El spune că maşinile unor ambasade nu au fost vandalizate. „Suntem pregătiţi”, este mesajul ministrului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simion,
protest,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.