AUR: PSD îl ţine pe Klaus Iohannis în braţe şi asmute Poliţia Română

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 decembrie 2022 76 afişări

PSD îl ţine pe Klaus Iohannis în braţe şi asmute Poliţia Română pe cei care îndrăznesc să le deranjeze „concubinajul politic”, transmit liderii AUR, care nu au fost primiţi la sediul PSD pentru a preda semnăturile strânse pentru demiterea şefului statului.

AUR: PSD îl ţine pe Klaus Iohannis în braţe şi asmute Poliţia Română

„PSD îl ţine pe Klaus Iohannis în braţe şi asmute Poliţia Română pe cei care îndrăznesc să le deranjeze concubinajul politic! AUR a anunţat public că azi va preda PSD semnăturile strânse în campania „Jos Iohannis”. Cum reacţionează PSD? Cheamă Poliţia Română! PSD nu trebuie să îl mai ţină în braţe pe Iohannis. Acesta a demonstrat şi ieri seară că nu e preşedintele românilor, ci mai degrabă al austriecilor sau nemţilor”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii AUR afirmă că au peste două milioane de semnături strânse pentru demiterea lui Klaus Iohannis!

„PSD trebuie să renunţe la a mai face scut în jurul lui Iohannis şi să asculte vocea poporului”, se menţioneaqză în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
psd,
iohannis

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.