AUR a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 iunie 2022 41 afişări

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă marţi că a strâns la nivel naţional, precum şi din diaspora, peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte al României.

AUR a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

„Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis. Această campanie s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile localităţilor din ţară. Din păcate, avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa lor de a-i curma mandatul lui Iohannis. La fel cum nu s-a aplicat referendumul privind cei 300 de parlamentari şi alte exerciţii de democraţie, propunerea noastră către grupurile USR şi PSD, aflate atunci în opoziţie, nu a fost încununată de succes”, a declarat preşedintele AUR George Simion.

El afirmă că a reiterat către USR invitaţia de a depune împreună o moţiune de cenzură şi de a demara procedurile pentru demiterea lui Klaus Iohannis, iar USR a refuzat.

„Suntem singurul partid de opoziţie. Mulţumesc tuturor voluntarilor care s-au implicat în această campanie. Chiar dacă e vacanţă parlamentară, reprezentanţii AUR şi-au propus să fie prezenţi în stradă în lunile iulie şi august, pentru a asculta vocea românilor şi a găsi soluţii la problemele lor”, încheie Simion.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
iohannis,
semnături

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.