Auchan Retail România deschide supermarketul Auchan Obor

Autor: Andra Stroe Postat la 29 noiembrie 2019 309 afişări

Auchan Retail România deschide supermarketul Auchan Obor

Auchan Retail România a inaugurat astăzi cel de-al treilea magazin pe format supermarket, în incinta centrului comercial Bucur Obor. În cadrul acestuia, clienţii se vor putea bucura de o experienţă unică la cumpărături, având la dispoziţie o gamă foarte variată formată din peste 14.000 de produse alimentare şi non-alimentare, la preţuri mici, în fiecare zi. Totodată, Auchan Obor pune la dispoziţia clienţilor atât case clasice cât şi case inteligente – self-checkout – unde clienţii scanează şi plătesc singuri, precum şi de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor.  Magazinul va funcţiona zilnic, între orele 8:00 - 22:00.

Prin deschiderea Auchan Obor, reţeaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 36 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri şi 3 supermarketuri. Ea este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în staţiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom şi 9 stand alone.

Supermarketul Auchan Obor are pe o suprafaţă de vânzare de 2.500 mp, o gamă de peste 14.000 de articole, peste 1.000 de locuri de parcare şi 17 case, 13 clasice şi 4 rapide.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
auchan,
supermarket

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.