Auchan nu va prelua patru magazine Real din Arad, Constanţa, Oradea şi Suceava

Postat la 03 decembrie 2012 23 afişări

Retailerul francez Auchan, care a cumpărat vineri operaţiunile Real din mai multe ţări, printre care şi România, nu va prelua patru magazine din Arad, Constanţa, Oradea şi Suceava, au anunţat luni reprezentanţii Real.

"În România, Auchan va prelua activităţile operaţionale pentru 20 din cele 24 de magazine. Magazinele din Arad, Constanţa Nord, Oradea Episcopia Bihorului şi Suceava nu vor fi preluate de către Groupe Auchan. În momentul de faţă, real,- România depune toate eforturile să găsească soluţia potrivită pentru fiecare dintre aceste locaţii, cât mai repede cu putinţă", se arată într-un comunicat al Real transmis luni MEDIAFAX.

Vânzarea trebuie însă întâi să fie aprobată de către autorităţile de reglementare competente şi se aşteaptă să fie finalizată în 2013. Pe întreaga perioadă a acestui proces, Real anunţă că va continua activitatea, iar magazinele vor funcţiona cu program normal.

Grupul Auchan a anunţat vineri că a cumpărat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est, printre care şi pe cele din România, pentru 1,1 miliarde de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Auchan,
Real din Arad,
Constanţa,
Oradea,
Suceava
/actualitate/auchan-nu-va-prelua-patru-magazine-real-din-arad-constanta-oradea-si-suceava-10363458
10363458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.