Auchan modifică orarul de funcţionare pentru a permite angajaţilor să se încadreze în restricţiile orare de circulaţie impuse de MAI. La ce oră vor închide unităţile companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 23 martie 2020 226 afişări

Auchan modifică orarul de funcţionare pentru a permite angajaţilor să se încadreze în restricţiile orare de circulaţie impuse de MAI. La ce oră vor închide unităţile companiei

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienţi, începând de azi, 23 martie 2020, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00. Excepţie fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, şi supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din staţiile Petrom rămân deschise non-stop.

„Am decis să închidem cu o oră mai devreme, astfel încât angajaţii să ajungă la familiile lor până la ora 22.00, în contextul noilor recomandări şi prevederi impuse de Ordonanţa Militară nr. 2. Astfel, noul program de funcţionare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni până duminică, acesta rămânând foarte extins pentru clienţi - 13 ore pe zi. Invităm românii să adopte şi ei acest program responsabil şi mai precaut de cumpărături şi să se informeze cu regularitate de pe site-ul nostru, unde pot consulta şi toate măsurile din planul extins de protecţie pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienţi şi colaboratori” a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Totodată, începând de marţi, 24 martie 2020, tot pentru a se conforma mai bine recomandărilor Ordonanţei Militare nr. 2, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care acest serviciu este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.

Potrivit companiei, aceste modificări vin în completarea măsurilor de siguranţă deja implementate în magazinele Auchan, prin care se prioritizează siguranţa angajaţilor şi a clienţilor. Reamintim că în 21 martie 2020 au fost stabilite o serie de recomandări şi măsuri prin Ordonanţa Militară nr. 2 cu privire la circulaţia persoanelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auchan,
angajati,
functionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.