Au crezut că NU VĂD BINE nota de plată! Câţi euro au plătit doi români pe două cafele, două sticle cu apă plată şi două şezlonguri, în Grecia

Postat la 25 iulie 2023 76 afişări

Au crezut că NU VĂD BINE nota de plată! Câţi euro au plătit doi români pe două cafele, două sticle cu apă plată şi două şezlonguri, în Grecia

O turistă din România aflată în vacanţă în Grecia a crezut că nu vede bine când a venit nota de plată pentru două cafele, două sticle cu apă plată şi două şezlonguri.

Mulţi români adoră să îşi facă vacanţele pe insulele elene. Atmosfera, preparatele culinare şi, de multe ori, preţurile mai accesibile decât în România îi fac să revină an de an în Grecia.

O româncă aflată în Grecia a scris pe un grup de Facebook destinat celor care merg în călătorie în această ţară cât a plătit pentru două cafele, două sticle cu apă plată şi două şezlonguri.

Au crezut că nu văd bine nota de plată

Femeia povesteşte că a plătit pentru două şezlonguri, două cafele şi două sticle cu apă plată  doar 7 euro.

„3,5 euro o cafea, cu tot cu apă. Şezlongul nu îl plătim, doar consumaţia. În Katrosykia”, a scris turista pe grup de Facebook Forum Grecia.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
apa plata,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.