Au ajuns milionari în urma unei simple întrebări adresate de mama lor

Postat la 15 septembrie 2016 1286 afişări

În 1994, fraţii Bert şi John Jacobs, fondatorii unei companii, au venit cu o idee care le-a schimbat viaţa: aceştia au decis să vândă tricouri cu un design propriu.

Au ajuns milionari în urma unei simple întrebări adresate de mama lor

Deşi a fost o aventură dificilă când au început să vândă tricouri pe străzile din Boston, aceştia au ajuns să deţină în prezent o întreprindere de milioane de dolari. Însă, probabil că nu ar fi reuşit fără ajutorul mamei lor, Joan, care şi-a învăţat fiii să vadă lucrurile bune din viaţă indiferent de situaţie.

John şi Bert Jacobs au crescut într-o familie modestă cu 6 fraţi. Când cei doi se aflau în şcoala elementară, părinţii lor au suferit un accident de maşină, mama scăpând cu răni uşoare, iar tatăl suferind traume severe în urma pierderii mâinii drepte. Tragedia i-a afectat temperamentul tatălui foarte mult, acesta devenind iritat de orice şi începând să se certe fără motiv.

Însă, în ciuda tuturor problemelor, mama lor încă spunea că viaţa este frumoasă şi, în fiecare zi, când familia lua cina, aceasta le punea copiilor o singură întrebare: „Care sunt cele mai bune lucruri care s-au întâmplat astăzi?”

Aceasta a încercat să-şi înveţe copiii că a fi optimist este o alegere pe care o putem face în fiecare zi aşa că, Bert şi John au urmat această simplă regulă de viaţă şi au început să vândă tricouri pe străzile din Boston. Chiar dacă după 5 ani de zile de când vindeau tricourile aceştia aveau un câştig total de 78$, nu s-au dat bătuţi, iar succesul a apărut abia în ziua în care s-au relansat şi au început să producă tricouri cu smiley face şi fraza „Life is good”.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mama,
intrebari,
milionari,
tricouri,
vanzare,
viata,
frati,
jacobs

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.