Aţi transformat cabinetele medicale în aprozar. Iar şcolile în sperietoare de copii

Postat la 03 septembrie 2012 19 afişări

Te duci câteva zile în vacanţă şi faci o insolaţie. Nu e nimeni de vină că eşti prost că mergi prin soare la 40 de grade, dar toţi greşim. Ţi-o tratezi cum te pricepi cu aparatul de aer condiţionat în cap. Nu e normal, dar cine poate spune că le ştie pe toate?

Ajungi la farmacie, farmacistul se uită lung la tine îţi dă ceva pentru moment şi te trimite la medicul de familie pentru un consult şi pentru o reţetă. Corect.

Ajungi la medicul de familie - i-ai uitat numărul de telefon, că doar ai trecut pe la el doar când te-ai înscris pe listă în urmă cu cine ştie câţi ani - şi descoperi în locul cabinetului medical un aprozar. Nimeni nu ţi-a spus, nimeni nu te-a anunţat. Nimeni nu te-a "plasat" altui medic de familie. "A plecat în Italia domnu' ha-ha, acum vreo doi ani, asta e!".

O problemă care trebuie să dureze o zi, maximum două, se transformă într-o problemă de o săptămână. În timpul ăsta cineva fierbe de draci la serviciu că nu eşti şi că trebuie să facă munca ta în locul tău, în vreme ce tu umbli ca nebunul după cineva să-ţi dea o reţetă.

Zilele trecute îmi explica cineva cum a făcut să-şi dea copilul la şcoala germană din Bucureşti. A minţit că are origini de german. De ce să-şi dea copilul la şcoala germană, de ce nu la cea din cartierul în care stă? Pentru că şcoala germană e bună şi vrea un viitor bun pentru copilul lui. Pentru că nu are încredere în şcoala de cartier. Pentru că profesorii buni au plecat. Şi pentru că în şcoala aia nu există profesor de german

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cabinete medicale,
aprozar,
şcoli,
copii
/actualitate/ati-transformat-cabinetele-medicale-in-aprozar-iar-scolile-in-sperietoare-de-copii-10014471
10014471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.