Aţi plecat în vacanţa fără încărcător? Puteţi lua unul de la aeroport

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 30 martie 2017 414 afişări

Lamy Premier a deschis cel de-al doilea concept store Vetter din România, magazin de gadgeturi, accesorii auto şi călătorie, în cadrul Băneasa Shopping Mall, în urma unei investiţii de peste 70.000 de euro.

Aţi plecat în vacanţa fără încărcător? Puteţi lua unul de la aeroport

“Este o experienţă unică în ceea ce priveşte <întâlnirea> cu produsele Vetter. Şi când spun acest lucru nu mă refer doar la retail-ul românesc ci chiar şi la cel de nivel european unde, de regulă, produsele electronice sunt prezentate clientului Uinal în blistere sau folii, neexistând o interacţiune directă cu produsul. În concept store-ul din Băneasa toate produsele Vetter sunt expuse şi funcţionale, clientul putând să testeze capacitatea de alimentare a unui încărcător sau flexibilitatea foliei de protecţie destinată telefonului mobil. Am eliminat complet vitrinele dar şi disconfortul, reţinerea clientului de a cere vânzătorului să scoată produsul din blister pentru a-l putea vedea sau atinge,” a explicat Alexandru Zamfirescu, director zonal vânzări, Lamy Premier.

Primul concept store Vetter a fost deschis în a doua parte a anului trecut în cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă. Magazinul comercializează atât cabluri de alimentare, baterii externe, încărcătoare, cât şi produse uneorinelipsite din bagajul de vacanţă precum selfie stick-uri sau încărcătoare cu adaptoare compatibile cu prizele din peste 150 de ţări. “Lansarea de concept store-urilor face parte din strategia de dezvoltare Vetter în ţările unde prezenţa brandului este susţinută de distribuitori autorizaţi. Cele două magazine dezvoltate şi administrate de Lamy Premier au ca scop principal contactul direct al clientului cu produsele Vetter. Atât Aeroportul Internaţional Henri Coandă cât şi Băneasa Shopping Mall reprezintă două locaţii perfecte pentru acest deziderat, fiind tranzitate nu doar de clienţi din Bucureşti ci şi de clienţi din restul oraşelor României precum şi de clienţi din afara ţării,” a explicat Zamfirescu.

Din dorinţa de familiarizare cu produsele şi de a oferi sprijin clienţilor şi tuturor pasagerilor din aeroport, în parteneriat cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti - CNAB, Lamy Premier a proiectat şi implementat în imediata apropiere a magazinului o zonă de încărcare a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, laptopuri etc) - Charging Station, zonă disponibilă non stop, care dispune de două staţii de încărcare wireless, şase staţii încărcare la prize şi 26 de staţii încărcare USB.

“Fiecare dintre noi a plecat cel puţin o dată grăbit şi a uitat să pună în bagaj cablul de

alimentare al telefonului sau încărcătorul auto. Prin intermediul magazinului Vetter şi a zonei Charging Station din zona Plecări a Aeroportului Internaţional Henri Coandă, acest lucru nu mai reprezintă o problemă. Pasagerii pot să achiziţioneze aceste produse, sau să îşi alimenteze gratuit dispozitivele electronice. Crearea acestei zone de încărcare gratuită a dispozitivelor electronice este modul nostru de a fi alături de pasageri, această facilitate fiind disponibilă deja în cele mai mari aeroporturi din lume,” a concluzionat Alexandru Zamfirescu.

Produsele Vetter au fost lansate pe piaţa din România în anul 2014 de către compania Square Network (importatorul şi distribuitorul oficial al mărcii Vetter in România şi ţările învecinate). Portofoliul produselor Vetter este împărţit pe mai multe categorii: accesorii auto şi călătorie; cabluri şi adaptoare; huse; protecţie pentru ecran; acumulatori externi şi interni; gadget-uri. Lamy Premier este retailer-ul oficial Vetter în Romania. Compania a investit până în prezent peste 120.000 euro în dezvoltarea şi implementarea celor două concept store-uri Vetter din Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concept,
deschidere,
produse,
calatorie,
accesorii,
gadget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.