Atenţionare pentru toţi şoferii din România: Anunţul făcut de Registrul Auto Român pe care toată lumea trebuie să-l cunoască

Autor: Alexandru Nanu Postat la 14 noiembrie 2023 36 afişări

Atenţionare pentru toţi şoferii din România: Anunţul făcut de Registrul Auto Român pe care toată lumea trebuie să-l cunoască

De miercuri, 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul şi înlocuirea Cărţii de identitate, vor necesita programare prealabilă, conform celui mai recent comunicat al RAR (Registrul Auto Român).

Prin urmare, nu se vor mai putea prezenta la reprezentanţele RAR fără ca înainte să intre pe site-ul www.rarom.ro la secţiunea Programări sau să sunela numărul de call-center 021/9672 şi să-şi obţină un număr de programare.

Măsura mai sus menţionată este menită să reducă timpii de aşteptare de la intrarea în curtea reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie, scrie în comunciat.

RAR vine în întâmpinarea clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt, informează RAR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.