Atenţie, şoferi! Anunţul făcut de DRPCIV pe care trebuie să-l cunoască toţi conducătorii auto din România

Autor: Alexandru Nanu Postat la 07 iulie 2021 390 afişări

Atenţie, şoferi! Anunţul făcut de DRPCIV pe care trebuie să-l cunoască toţi conducătorii auto din România

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) aduce clarificări despre informaţiile care nu pot fi furnizate telefonic, ca urmare a numeroaselor apeluri telefonice primite de la cetăţeni, conform unui comunicat recent al instituţiei.

Potrivit ZF, instituţia aduce clarificări privind următoarele aspecte cu privire la informaţiile care nu pot fi furnizate telefonic:

- verificări cu privire la programările online

Solicitarea se transmite numai prin formularul de petiţii online – www.drpciv.ro, sectiunea contact cu furnizarea tuturor datelor folosite la programare inclusiv: serviciu, judet, adresă de email

- verificarea datelor personale, emitere sau livrare documente

Aveţi posibilitatea de verifica stadiul emiterii documentelor preschimbate pe www.drpciv.ro, servicii online: emitere permis/emitere certificat .

Permisele nou obţinute prin examen nu se verifica. Termenul de livrare al acestora este cuprins între 5-15 zile calendaristice: „După expirarea acestui termen vă veţi adresa serviciului unde aţi susţinut examenul”.

Pentru comunicarea:

- stadiului de soluţionare a anumitor cereri depuse la serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor judeţene

- datelor de programare la examen teoretic/practic

- programului de lucru detaliat al serviciilor publice comunitare trebuie contactat serviciul unde s-a depus iniţial cererea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drpciv,
informaţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.