ATENŢIE majoră: Românii vor scoate şi mai mulţi bani din buzunar. ANAF vrea să impoziteze încă o sursă de venit a românilor

Postat la 08 octombrie 2018 1501 afişări

Companiile din România care operează cu criptomonede ar putea avea parte de surprize când vor face declaraţiile fiscale.

ATENŢIE majoră: Românii vor scoate şi mai mulţi bani din buzunar. ANAF vrea să impoziteze încă o sursă de venit a românilor

Există magazine în România care acceptă plata în bitcoin şi companii care au făcut investiţii masive în criptomonede, iar acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale. ANAF nu ştie cum să le impoziteze şi mai degrabă se uită către BNR (Banca Naţională a României) sau ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), a spus Daniel Petre, director impozitare indirectă la Deloitte România, în cadrul unui eveniment al Deloitte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.