ATENTATELE de la Paris: Atacul de la un restaurant, surprins de camerele de supraveghere - VIDEO

Autor: Silvana Chiujdea Postat la 19 noiembrie 2015 283 afişări

O înregistrare video care arată momentul în care îşi face apariţia unul din autorii masacrului de la Paris, soldate cu 129 de morţi, în dreptul unui restaurat cu terasă şi cum începe să tragă, a fost publicată de Daily Mail.

Atacul din restaurant a fost surprins de camerele de supraveghere. După o rafală de gloanţe arma teroristului se blochează şi acesta este moment în care mai mulţi oameni reuşesc să scape cu viaţă. În imagini se vede cum unul dintre cei care reuşesc să se salveze trage după el o persoană rănită şi cum o femeie scapă cu viaţă după ce se ascunde după bar.

 

Cei care se aflau în restaurant la momentul atacului, care a durat mai puţin un minut, angajaţi şi clienţi, au scăpat cu viaţă, cu excepţia unui bărbat care abia venise să ia o pizza şi a fost împuşcat în spate. De asemenea, doi dintre cei care luau masa au fost răniţi, relatează Daily Mail.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paris,
atacuri,
atentate paris,
terorism,
jihadisti
/actualitate/atentatele-de-la-paris-atacul-de-la-un-restaurant-surprins-de-camerele-de-supraveghere-video-14892389
14892389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.