Atac neaşteptat: Orange taie preţurile până la 9 lei pe lună pentru abonamentele digitale Yoxo, într-o mişcare ce pare gândită ca un răspuns la ofertele agresive ale Digi

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 15 iunie 2023 37 afişări

Atac neaşteptat: Orange taie preţurile până la 9 lei pe lună pentru abonamentele digitale Yoxo, într-o mişcare ce pare gândită ca un răspuns la ofertele agresive ale Digi

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a tăiat agresiv preţurile pentru abonamentele sale digitale Yoxo, ajungând astfel la un tarif de pornire de doar 9 lei - egal cu cel mai ieftin abonament din oferta agresivă a RCS&RDS Digi, o mutare surprinzătoare care reflectă lupta dură pentru clienţi din industrie.

Cel mai ieftin abonament Yoxo cu tariful de 9 lei pe lună include doar 10 GB de date şi apeluri şi SMS-uri nelimitate, cu opţiunea de a adăuga ulterior mai multe date sau acces la roaming.

Yoxo este administrat exclusiv online, printr-o aplicaţie, iar facturile sunt achitate doar cu cardul. Şi relaţiile cu clienţii sunt derulate doar online, cu excepţia unor operaţiuni care pot fi derulate în magazinele Orange.

Orange nu oferă detalii despre numărul de clienţi Yoxo - ceea ce este clar fiind însă că acesta e în creştere puternică. Odată cu reconfigurarea ofertei abonamentul Yoxo de 19 lei include acum 60 GB de net fata de 50 GB anterior (tariful fiind neschimbat).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
abonamente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.