ATAC LA PARIS | Un bărbat a înjunghiat mai mulţi trecători, în zona Operei: o persoană a fost ucisă, iar alte patru, rănite. Agresorul, împuşcat / Stat Islamic a revendicat atacul

Autor: MEDIAFAX Postat la 13 mai 2018 46 afişări

O persoană a fost ucisă, iar alte patru, rănite, după ce un bărbat a atacat, sâmbătă seară, cu un cuţit, mai mulţi trecători, în Paris, în apropierea Operei, o zonă foarte frecventată de turişti, au anunţat autorităţile franceze, potrivit reuters.com. Atacatorul a fost împuşcat mortal de poliţişti.

Atacatorul a strigat “Allah Akbar”. Procurorul francez Francois Molins a declarat reporterilor că unitatea anti-terorism va lansa o investigaţie, ţinând cont de modul de operare al agresorului.

Preşedintele Emmanuel Macron a lăudat poliţiştii pentru “neutralizarea teroristului”. Franţa “nu va ceda niciun centimetru duşmanilor libertăţii”, a scris Macron pe Twitter.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paris,
cuţit,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.