Coreea de Nord a anunţat data la care va avea loc închiderea poligonului nuclear. Toate tunelurile vor fi distruse

Autor: Marian Avram Postat la 12 mai 2018 122 afişări

Coreea de Nord a anunţat, sâmbătă, că închiderea poligonului nuclear Punggye-ri va avea loc în perioada 23-25 mai, în funcţie de condiţiile meteorologice, precizând că îşi va respecta promisiunile cu privire la denuclearizare, informează site-ul agenţiei Yonhap.

Potrivit Ministerului de Externe de la Phenian, închiderea poligonului nuclear va implica prăbuşirea tuturor tunelurilor prin folosirea materialelor explozibile, blocarea intrărilor şi înlăturarea tuturor facilităţilor de observare, a clădirilor de cercetare şi a posturilor de securitate.

Phenianul a anunţat că la eveniment pot participa şi jurnalişti din alte state, inclusiv din SUA, China, Marea Britanie, Rusia şi Coreea de Sud.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COREEA DE NORD,
POLIGON NUCLEAR,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.