Atac împotriva consulatului american de la Herat, în vestul Afganistanului: Cel puţin o persoană a murit şi alte 16 au fost rănite

Postat la 13 septembrie 2013 25 afişări

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte 18 rănite, într-un atac lansat vineri dimineaţa de către un grup de persoane înarmate împotriva consulatului american de la Herat, în vestul Afganistanului, au anunţat surse concordante.

Atac împotriva consulatului american de la Herat, în vestul Afganistanului: Cel puţin o persoană a murit şi alte 16 au fost rănite

 Departamentul de Stat american a anunţat, într-un comunicat, că atacul s-a încheiat şi că nu s-a înregistrat vreo victimă în rândul americanilor.

Un purtător de cuvânt al unui spital local, Mohammad Rafiq Sherzai, a declarat că printre răniţi se află patru poliţişti.

Potrivit Departamentului de Stat, atacul a fost lansat vineri dimineaţa de către un grup de persoane înarmate, care a detonat un camion la intrarea principală a consulatului, avariind o barieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atac-impotriva-consulatului-american-de-la-herat-in-vestul-afganistanului-cel-putin-o-persoana-a-murit-si-alte-16-au-fost-ranite-11325486
11325486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.