Aşteptări realiste? Un absolvent de facultate cu profil economic vrea circa 700 de euro la primul job

Postat la 23 octombrie 2015 98 afişări

Aşteptări realiste? Un absolvent de facultate cu profil economic vrea circa 700 de euro la primul job

Absolvenţii facultăţilor cu profil economic se aşteaptă la un venit de circa 725 de euro pe lună atunci când se angajează pentru prima dată, pe când cei care au terminat studii în inginerie sau în IT şi-ar dori să primească circa 600 de euro pe lună la primul job, arată cel mai recent studiu rea­lizat de institutul inde­pendent de cerce­tare german Tren­dence.

Aşteptările sala­riale ale tinerilor absol­venţi români – care sunt în scădere faţă de anii anteriori – repre­zintă doar o treime din media aşteptărilor sala­riale ale studenţilor euro­peni, mai arată rezultatele studiului.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asteptari-realiste-un-absolvent-de-facultate-cu-profil-economic-vrea-circa-700-de-euro-la-primul-job-14859514
14859514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.