Wizz Air amână reluarea operaţiunilor de la Craiova

Autor: Ioana Matei Postat la 22 octombrie 2015 95 afişări

Wizz Air amână reluarea operaţiunilor de la Craiova

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi amânarea reînceperii operaţiunilor de la Aeroportul Internaţional Craiova (CRA), până la 10 noiembrie, astfel încât îmbunătăţirile majore aduse aeroportului să fie finalizate. Până la această data, Wizz Air va opera zborurile planificate din Craiova de la Aeroportul Henri Coandă (OTP).

Wizz Air le va oferi pasagerilor de pe zborurile afectate transferul gratuit între aeroporturile din Craiova şi Bucureşti sau pasagerii pot alege să călătorească pe cont propriu. Călătorii de pe zborurile vizate pot, totodată, să aleagă între a-şi reprograma zborul pentru o altă dată, cel târziu până la 30 noiembrie, a păstra contravalorea plătită sub formă de credit Wizz sau pentru restituirea sumei plătite, potrivit informaţiile transmise de reprezentanţii companiei. Pasagerii sunt contactaţi individual pentru a fi informaţi asupra schimbării şi a li se prezenta opţiunile de călătorie.

“Până când Autoritatea Aeronautică Civilă Română nu va emite autorizarea pentru operarea în condiţii normale de la Craiova, inclusiv pentru căile de rulare şi platformele de parcare, nu vom opera acolo”, a declarat John Stephenson, Vicepreşedinte Executiv Wizz Air.

Wizz Air oferă zboruri către cinci destinaţii de la Craiova: Barcelona, Bologna, Londra Luton, Milano Bergamo şi Roma Ciampino. Aceste zboruri vor fi operate între 25 octombrie (data iniţială la care a fost planificată reluarea operaţiunilor la CRA) şi 9 noiembrie de la aeroportul din Bucureşti, conform aceluiaşi orar de zbor prevăzut pentru Craiova.

Aeroportul din Craiova a desfăşurat operaţiuni semnificative de renovare pe parcursul verii. Wizz Air a sistat operaţiunile din Craiova la 1 iunie pentru lucrările de renovare.

“Deşi nu avem de ales, ne cerem scuze clienţilor noştri pentru această întârziere în reînceperea zborurilor noastre de la Craiova”, a spus Stephenson. “Ştim că vor exista incoveniente dar facem tot ce putem pentru a le minimiza. Suntem nerăbdători să reluăm operaţiunile obişnuite de la Craiova.”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-amana-reluarea-operatiunilor-de-la-craiova-14858579
14858579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.