Astăzi la Smart Business: cum să renunţi la Bucureşti pentru un business izolat de restul lumii povesteşte Ionuţ Popescu, fondatorul Centrului de Echitaţie Potcoava

Autor: Ioana Matei Postat la 27 iulie 2017 67 afişări

Astăzi la Smart Business: cum să renunţi la Bucureşti  pentru un business izolat de restul lumii povesteşte Ionuţ Popescu, fondatorul Centrului de Echitaţie Potcoava

Business Magazin publică astăzi, la ora 15, a doua ediţie a Smart Business, o emisiune în care dorim să vi-i prezentăm pe reprezentanţii noii generaţii de antreprenori, cei care au avut curajul să dezvolte pe piaţa locală afaceri ieşite din tipar. Sunt talentaţi, pragmatici, depăşesc piedici şi îşi transformă ideile în branduri. Ionuţ Popescu a pus bazele Centrului de Echitaţie Potcoava pe coama unui deal, la trei kilometri distanţă de cea mai apropiată casă dintr-o comună aflată în judeţul Dâmboviţa. A vrut astfel să creeze o „ascunzătoare de la munte”. Originar din Bucureşti, Popescu a renunţat în favoarea antreprenoriatului la o carieră începută la 18 ani, care a evoluat în varii domenii - de la marketing, până la vânzări în domeniul IT. Cu ocazia dezvoltării Centrului de Echitaţie Potcoava, el a renunţat şi la cariera în companii, dar şi la Capitală şi s-a mutat aici împreună cu familia sa.

Care au fost etapele prin care a trecut de la ideea dezvoltării centrului, până la realizarea investiţiei de jumătate de million de euro, povesteşte antreprenorul în ediţia de astăzi a Smart Business, la ora 15.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
business,
potcoava,
fondator,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.