Drumul spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi; autorităţile cer CNAIR reparaţii provizorii

Postat la 26 iulie 2017 138 afişări

Primarii din zona Bran – Moieciu, reprezentanţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei Braşov cer Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să repare provizoriu gropile de pe DN 73, aceasta fiind singura cale ce duce spre staţiunile turistice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Drumul spre zona turistică Bran-Moieciu, plin de gropi; autorităţile cer CNAIR reparaţii provizorii

Drumul Naţional 73, care este unul de interes turistic făcând legătura cu staţiunile montane Bran – Moieciu – Fundata, a intrat în şantier, pe tronsonul din judeţul Braşov, în 20 iunie prin proiectul de modernizare cu fonduri europene derulat încă din anul 2014 de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Braşov, primarii din staţiunile traversate de DN 73, dar şi reprezentanţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei Braşov au subliniat, miercuri, faptul că gropile care au apărut după sezonul rece pun în pericol siguranţa circulaţiei, mai ales că acest drum este singura cale de acces spre zona turistică Bran – Moieciu - Fundata.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.