Asta le întrece pe toate! Pe cine a angajat Gabriela Firea în Primăria Bucureşti. I-a dat funcţie de conducere

Postat la 14 octombrie 2017 1608 afişări

Florentin Dumitru, jucător care a evoluat vreme de şase ani la Steaua, a ajuns directorul uneia dintre firmele înfiinţate de Gabriela Firea, scrie Adevărul.ro. Primăria Capitalei a înfiinţat 22 de companii publice care au înlocuit firmele private de prestări servicii.

Asta le întrece pe toate! Pe cine a angajat Gabriela Firea în Primăria Bucureşti. I-a dat funcţie de conducere

La iniţiativa Gabrielei Firea, Primăria Bucureşti a înfiinţat nu mai puţin de 22 de firme publice. Scopul acestora este să înlocuiască firmele private care prestau diverse servicii pentru Primărie, de la întreţinerea iluminatului public până la administrarea cimitirelor. Decizia a fost foarte contestată, mai ales că cele 22 de companii vor avea un buget total de peste 500 de milioane de lei. Banii au fost luaţi în principal de la investiţii şi transferaţi către aceste firme.

Potrivit Adevarul.ro, una dintre aceste firme este condusă de Florentin Dumitru, fost jucător la Steaua - club patronat de naşul Gabrielei Firea, Gigi Becali. Fostul fundaş dreapta conduce Compania Municipală Sport Pentru Toţi din cadrul Primăriei Capitalei. Tot aici a fost angajată şi Alina Laufer, vedetă în emisiuni mondene şi soţia lui Ilan Laufer - secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri.

Colegii de la Adevărul.ro scriu că cele 22 de companii au cheltuit deja peste 118 milioane de euro, deşi n-au nici măcar un an de funcţionare. O parte însemnată din aceşti bani s-a dus pe salarii, având în vedere că remuneraţia lunară medie este de 5,136 lei.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.