Aroganţă fără limite: de ce a cumpărăt un bărbat 80 de bilete de avion pentru aceeaşi cursă

Autor: Ioana Matei Postat la 04 februarie 2017 1148 afişări

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să vă îmbarcaţi într-un avion în care să aveţi drept vecin de călătorie un şoim? Acest lucru este obişnuit pentru pasagerii care zboară cu operatori aerieni precum Qatar Airways, Emirates Airlines, Etihad Airways sau Royal Jordanian Airlines.

Aroganţă fără limite: de ce a cumpărăt un bărbat 80 de bilete de avion pentru aceeaşi cursă

Şoimilor le este permis să călătorească în cabinele acestor operatori aerieni. Au chiar propriul paşaport şi de obicei stau pe umerii stăpânilor lor. 

 

Şoimul este pasărea naţională a qatarezilor şi este văzută ca un simbol al forţei şi curajului. Este totodată folosit la vânătoare. A devenit un lucru obişnuit ca şoimii să îi însoţească pe stăpânii lor în timpul călătoriilor lor, fără cuşti, indiferent de clasa de zbor la care şi-au luat bilet. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.