Arnold Schwarzenegger se intoarce pe micile ecrane, ca personaj de benzi desenate

Autor: Ana Raduta Postat la 31 martie 2011 32 afişări

A facut body-building, a fost "Terminator" si apoi guvernatorul statului California. in curand, Arnold Schwarzenegger va mai face un pas in cariera sa – va fi super-eroul "The Governator", personajul principal dintr-un volum de benzi desenate.

Totodata, fostul guvernator a dezvaluit ca va aparea si intr-un serial de televiziune animat pentru copii. Proiectul va fi realizat in colaborare cu Stan Lee, unul dintre cei mai importanti oameni din industria productiei de benzi desenate. Sursa de inspiratie pentru cele doua productii va fi chiar viata lui Arnold Schwarzenegger.

"Ne vom folosi de toate detaliile din viata lui Arnold Schwarzenegger - numele sotiei sale, copiii sai, faptul ca a fost guvernator. Fictiunea incepe abia dupa ce paraseste aceasta functie si decide sa devina un justitiar si sa construiasca un centru de control impotriva crimei organizate, al carui sediu va fi amenajat sub resedinta lui din Brentwood", a declarat Stan Lee pentru Popwatch.

Unul dintre motivele pentru care fostul actor a acceptat aceste proiecte este faptul ca nu va fi nevoit sa-si petreaca timpul pe platourile de filmare si sa se readapteze la stilul de viata al unui actor cu norma intreaga.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arnold-schwarzenegger-se-intoarce-pe-micile-ecrane-ca-personaj-de-benzi-desenate-8117265
8117265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.