Arnold Schwarzenegger isi reia cariera de actor cu un rol intr-un serial TV

Postat la 24 martie 2011 11 afişări

Arnold Schwarzenegger isi va relua cariera de actor cu un rol intr-un serial de televiziune, acesta fiind primul sau rol dupa expirarea mandatului de guvernator al statului California, informeaza express.co.uk.

Potrivit editorilor site-ului express.co.uk, primul rol al actorului Arnold Schwarzenegger dupa incheierea mandatului sau de guvernator al Californiei, va fi intr-un "serial de televiziune international". Actorul, aflat in negocieri pentru un rol in continuarea filmului "Minciuni adevarate/ True Lies", va dezvalui mai multe detalii despre acest proiect de televiziune in cadrul unei conferinte de presa pe care o va sustine la Cannes pe 4 aprilie. Arnold Schwarzenegger a renuntat aproape complet la actorie dupa ce a devenit politician in 2003. Cu toate acestea, actorul a avut doua scurte aparitii in calitate de invitat special in filmele "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" (2010) si "Ocolul Pamantului in 80 de zile/ Around The World in 80 Days" (2004).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arnold-schwarzenegger-isi-reia-cariera-de-actor-cu-un-rol-intr-un-serial-tv-8094390
8094390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.