Arnold Schwarzenegger isi incheie mandatul de guvernator al statului California

Postat la 03 ianuarie 2011 67 afişări

Arnold Schwarzenegger isi incheie luni mandatul de guvernator al Californiei, fara sa fi dezvaluit ce proiecte de viitor are, dupa sapte ani la conducerea celui mai populat si mai bogat stat din Statele Unite, relateaza AFP.

Democratul Jerry Brown este cel care-i va urma in functie fostului Mister Univers, devenit o celebritate la Hollywood, care nu a mai candidat la ultimele alegeri.

"Exista mai multe optiuni: sa fac filme, sa scriu carti", declara guvernatorul in varsta de 63 de ani, in cadrul unei recente vizite oficiale la Moscova.

Arnold Schwarzenegger, supranumit Arnie sau Governator, dupa filmul Terminator, care i-a adus celebritatea la Hollywood, preciza ca va continua sa se concentreze asupra responsabilitatilor sale politice, pana la finalul mandatului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arnold-schwarzenegger-isi-incheie-mandatul-de-guvernator-al-statului-california-7859765
7859765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.