Armata israeliană anunţă că a ucis trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanţi

Autor: Cosmin Pirv Postat la 17 aprilie 2024 12 afişări

Forţele de Apărare ale Israelului au anunţat că loviturile sale aeriene au ucis marţi trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanţi, în sudul Libanului.

Armata israeliană anunţă că a ucis trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanţi

Muhammad Hussein Shahouri, comandantul unităţii de rachete a Regiunii de Vest a Forţelor Radwan, a fost ucis într-o lovitură aeriană în Kfar Dounine, în sudul Libanului, se arată într-un comunicat al IDF, citat de CNN.

„Ca parte a rolului său, Muhammad a planificat şi a promovat lansări de rachete spre teritoriul israelian din zonele din regiunile centrală şi vestică ale Libanului”, transmite armata israeliană.

Mahmoud Ibrahim Fadlallah, un agent al unităţii de rachete a Hezbollah, a fost de asemenea ucis în aceeaşi lovitură aeriană, a adăugat FDI.

Anterior, IDF a precizat, într-o declaraţie separată, că Ismail Youssef Bazz, comandantul sectorului de coastă al Hezbollah, a fost ucis în urma unui atac aerian în zona Ain Ebel din Liban.

Hezbollah a confirmat moartea celor trei luptători ai săi, fără a oferi detalii despre circumstanţele morţii lor sau despre rangurile acestora.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hezbollah,
israel,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.