Arhitectul american care ar fi putut rezolva gratis problema traficului din Bucureşti, ignorat de Nicuşor Dan. „Dragoste cu sila nu se face”

Postat la 05 iulie 2021 164 afişări

Arhitectul american care ar fi putut rezolva gratis problema traficului din Bucureşti, ignorat de Nicuşor Dan. „Dragoste cu sila nu se face”

Michael Horodniceanu, americanul originar din România, care a rezolvat problema traficului din New York, a fost în juriul emisiunii ŞTIU de la Aleph News.

Michael Horodniceanu: „În 2020 am avut o discuţie cu Nicuşor Dan, care era candidat pentru Primăria Bucureşti, şi mi-am oferit serviciile mele, pro bono, în ajuta oraşul să fie mai bun din punct de vedere transport public şi transport rutier”.

Michael Horodniceanu: „Eu sunt foarte ocupat şi la New York cu multe lucruri tehnice şi dacă nu am primit răspunsul am crezut că nu este nevoie. Ştiţi cum se spune, dragoste cu sila nu se face”.

Michael Horodniceanu este românul care i-a uimiti pe americani cu felul în care a pus la punct infrastructura din New York.

„Am avut un noroc care apare numai o dată în viaţă: să mi se ofere această poziţie de a construit infrastructura metroului şi a două linii de tren din New York. Nouă ani am făcut asta şi am avut un buget de peste 20 de miliarde de dolari şi am reuşit în nouă ani să termin patru proiecte.

A rămas un proiect pe care l-am lăsat la 78%, apoi am ieşit şi am lăsat pe alţii să termine să acest proiect, iar eu m-am reîntors după 40 de ani la Departamentul de Inginerie Civilă la Universitatea din New York şi am o poziţie în care caut să aduc inovaţii în construcţii”, a spus Michael Horodniceanu la Aleph News.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
american,
arhitect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.