TInerii care, în lipsa unui păduri, practică tir cu arcul în apartament

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 februarie 2019 45 afişări

Lipsa de spaţiu adecvat nu trebuie să reprezinte o piedică pentru practicarea unui sport, consideră un antrenor de tir cu arcul din New York, care, neavând la îndemnă o pădure sau un loc mare deschis, îşi foloseşte pentru antrenamente locuinţa personală.

TInerii care, în lipsa unui păduri, practică tir cu arcul în apartament

 Mânat de dorinţa de a transmite dragostea sa pentru tirul cu arcul cât mai multor tineri newyorkezi, scrie Wall Street Journal, Larry Brown, care a predat această disciplină la Universitatea Columbia din metropola americană, s-a orientat spre iniţierea în tirul cu arcul la domiciliul său.

Brown încearcă astfel să ţină costul cursurilor cât mai scăzut pentru a şi-l permite un număr cât mai mare de copii şi tineri, care, dacă sunt pasionaţi şi se dovedesc perseverenţi, pot încerca, de exemplu, să obţină burse la facultate, fără a mai fi nevoie să concureze cu practicanţii de baschet sau fotbal american. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartament,
columbia,
incercare,
tineri,
tir

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.