Arca lui Noe, upgradată. Un chinez susţine că va salva omenirea; a făcut un adăpost imbatabil pentru Apocalipsă. GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 decembrie 2012 55 afişări

De-a lungul şi de-a latul lumii sunt numeroşi oameni încredinţaţi că sfârşitul lumii, prezis de maiaşi este aproape. Un fermier chinez susţine însă că poate salva omenirea, cu bilele sale uriaşe depre care dă asigurări că sunt rezistente la tsunami, relatează RT.

Bilele uriaşe sunt făcute din oţel şi au un înveliş de fibră de sticlă. Nu costă "decât" 48.000 de dolari şi sunt echipate cu tancuri de oxigen, rezerve de apă şi mâncare. Au de asemeni şi centuri de siguranţă - esenţiale pentru supravieţuirea în timp de furtună. "Bila nu va ave niciun fel de probleme nici măcar dacă sunt valuri de 1.000 metri înălţime; este ca o minge de ping pong. Are înveliş subţire dar poate suporta o presiune mare," a declarat pentru AFP constructorul, a cărui atelier se află în apropiere de Beijing.

"Bilele pot găzdui 14 persoane, dar este posibil ca 30 de oameni să supravieţuiască în ea cel puţin două luni," dă asigurări Liu. Mai mult, Liu insistă că în această bilă se poate sta vreme de patru luni la poli - fie Sud sau Nord - fără să îngheţi. El a spus că sursa de inspiraţie pentru realizarea acestor sfere a fost filmul "2012", ispirat de predicţiile maiaşe. "În cazul în care vine Apocalipsa, se poate spune că mi-am adus contribuţia la supravieţuirea umanităţii," a spus Liu.

El este însă îngrijorat - în ciuda trăiniciei sferelor - de faptul că nu a reuşit să vândă nicio bilă şi are de achitat datoriile făcute pentru a le putea construi. "Am muncit mulţi ani şi toţi banii i-am folosit pentru a construi aceste bile; merită, pentru că vor salva vieţi." Dar Liu nu este singur în epopeea de salvare a umanităţii. Un om de afaceri chinez a investit şi el în construirea a 21 de sfere similarepe care le-a denumit "Arca lui Noe" şi pe care vrea să le vândă cu 5 milioane de yuani (cam 800.000 de dolari) fiecare.

Un alt chinez a cheltuit economiile de-o viaţă, cam 160.000 de dolari, pentru a construi o arcă, în cazul în care locuinţa sa este inundată. Guvernul chinez a dat totuşi asigurări că sfârşitul lumii nu va avea loc pe 21 decembrie 2012. Poliţia din Beijing a postat online un anunţ prin care informează că " aşa numitul sfârşit al lumii este un zvon" şi că oamenii ar trebui să se încreadă în concepte ştiinţifice.


VIDEO în pagina următoare --------->>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
special,
arca lui noe,
sfarsitul lumii,
adapost
/actualitate/arca-lui-noe-upgradata-un-chinez-sustine-ca-va-salva-omenirea-a-facut-un-adapost-imbatabil-pentru-apocalipsa-galerie-foto-si-video-10392713
10392713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.