Arafat: Cutremurul a avut cinci replici

Autor: Laura Buciu Postat la 14 februarie 2023 19 afişări

Cutremurul de 5,7 grade pe scara Richer a avut cel puţin cinci replici, a spus, marţi, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat.

Arafat: Cutremurul a avut cinci replici

„După cum deja cunoaşteţi, astăzi la ora 15.16 s-a produs în oltenia, judeţul Gorj, un cutremur semnificativ de 5,7 la o adâncime de 6,3 kilometri, urmat până acum de 5 replici produse în aceeaşi zonă”, a spus dr. Raed Arafat, şeful DSU într-o conferinţă de presă.

Arafat a precizat că cel mai important e că nu avem victime şi nu avem efecte grave.

Un cutremur major cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marţi în zona Oltenia, judeţul Gorj, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului (INFP). Acesta a fost urmat de două replici, una de 3,4 şi una de 3,5.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
cutremur,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.