LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ar putea fi cea mai bună reclamă anti-fumat din toate timpurile: Imaginile şocante publicate de medicii din China - VIDEO

Autor: Ioana Scholler Postat la 19 noiembrie 2019 320 afişări

Imaginile şocante publicate de medicii dintr-un spital din China dezvăluie cum arată plămânii unui fumător înrăit, care nu a putut să scape de cumplitul obicei timp de 30 de ani, transmite Daily Mail.

În loc să aibă nuanţa sănătoasă de roz, plămânii sunt de culoarea cărbunelui, aceştia fiind extrem de inflamaţi în urma deceniilor de fumat.

Medicii de la Spitalul Wuxi din Jiangsu, China, au extras organele de la un bărbat în vârstă de 52 de ani, care în urma mai multor boli pulmonare a murit.

Filmarea realizată de către chirurgi a fost vizionată de peste 25 de milioane de internauţi pe reţelele de socializare, unii utilizatori spunând că este „cea mai bună reclama anti-fumat din toate timpurile”.

Imaginile au fost publicate de către spital, alături de întrebarea „încă mai ai curajul să fumezi?”.

Pacientul dorea să-şi doneze organele după moarte, dar medicii au realizat rapid că acestea nu pot fi folosite.

Doctorul Chen, un chirurg specializat în transplanturi şi vicepreşedintele instituţiei, a condus operaţia.

„Pacientul nu a fost supus unei tomografii înainte de deces. Bărbatul a fost declarat în moarte cerebrală, iar plămânii săi au fost extraşi la scurt timp după aceea”, a spus medicul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.