Grupul Agricola din Bacău a schimbat imaginea pentru 600 de produse din portofoliu

Autor: Florentina Niţu Postat la 19 noiembrie 2019 135 afişări

Grupul Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, şi-a schimbat imaginea, iar noul brand va fi vizibil în rafturi începând cu luna noiembrie pentru aproximativ 600 de sku-uri (stock keeping unit) din toate categoriile.

Grupul Agricola din Bacău a schimbat imaginea pentru 600 de produse din portofoliu

Grupul Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, şi-a schimbat imaginea, iar noul brand va fi vizibil în rafturi începând cu luna noiembrie pentru aproximativ 600 de sku-uri (stock keeping unit) din toate categoriile. Compania a demarat în 2018 proiectul de repoziţionare şi redesenare a brandului.

„Cele mai bune lucruri se întâmplă când suntem îm­pre­ună. Într-o lume plină de tehnologie care, din păcate, mai mult ne ţine departe unul de celălalt, Agricola crede în puterea oamenilor de a se strânge împreună”, a spus Grigore Horoi, preşedintele grupului Agricola, explicând astfel nevoia grupului de a iniţia un proces de rebranding ce are în centru nevoia de a fi împreună.

Grupul Agricola din Bacău a încheiat 2018 cu afacei de 150 milioane de euro, iar pentru anul în curs estimează venituri de 161 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.