Apple concediază sute de persoane din divizia pentru vehicule autonome

Autor: Alex Ciutacu Postat la 29 ianuarie 2019 55 afişări

Apple concediază sute de persoane din divizia pentru vehicule autonome

Apple a concediat circa 200 de persoane din Proiectul Titan, un proiect în cadrul căruia dezvoltă vehicule autonome, potrivit The Verge.

Apple a confirmat aceast schimbare şi a declarat că va încerca să mute angajţii către alte proiecte în alte părţi ale companiei.

Schimbările sunt relativ minore, ţinând cont că în iulie anul trecut Apple avea circa 5.000 de angajaţi pe acest proiect.

Confirmând restructurarea, Apple a anunţat că foştii angajaţi „pot ajuta la dezvoltarea machine learning, şi a altor iniţiative în toată compania”.

Deşi scopul exact al proiectului Titan rămâne un mister, Apple a descris ţinta proiectului drept „sisteme autonome”, nu doar vehicule.

Această exprimare întăreşte comentariile CEO-ului Apple, Tim Cook, care a sugerat că acest proiect se va extinde dincolo de vehicule.

Compaania a descris iniţiativa drept „cel mai ambiţios proiect de machine learning realizat vreodată”.   

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
concedieri,
angajati,
renuntare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.