Apple a prezentat o nouă versiune a iTunes, una dintre cele mai importante de la lansare

Postat la 30 noiembrie 2012 14 afişări

Apple a prezentat o nouă versiune a iTunes, cu un look modificat şi cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importantă modificare efectuată de la lansarea serviciului media în urmă cu mai mult de zece ani, transmite Bloomberg.

Grupul intenţiona să lanseze noua versiune luna trecută, dar a avut nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru. Modificările au rolul să uşureze căutarea conţinutului şi descoperirea noilor materiale, a explicat Apple la începutul acestui an, la anunţarea acestora. Apple lucrează la îmbunătăţirea aplicaţiilor care au făcut compania cel mai mare furnizor de conţinut muzical, pentru a convinge clienţii să cumpere mai multe alte produse. Scopul este ca utilizatorii să aibă acces mai uşor la conţinut media de pe diferite aparate ale Apple, fără să fie nevoie ca acestea să fie conectate la un PC.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
apple,
itunes,
lansare
/actualitate/apple-a-prezentat-o-noua-versiune-a-itunes-una-dintre-cele-mai-importante-de-la-lansare-10360004
10360004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.